ΛΗΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ
18 Μαΐου 2022
ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Μουσείο Μπενάκη
ΔΙΑΡΚΕΙΑ
8 Ιουνίου – 24 Ιουλίου 2022

Η καθιερωμένη παράλληλη έκθεση που είναι αφιερωμένη στο φωτογραφικό βιβλίο. Η πρόσκληση συμμετοχής απευθύνεται σε καλλιτέχνες και εκδοτικούς οίκους από όλο τον κόσμο, εστιάζοντας σε βιβλία καλλιτεχνών, αυτοεκδόσεις (self published), βιβλία περιορισμένου αριθμού αντιτύπων, zines και DIY έντυπα σε σχέση με τη φωτογραφία.

Τα επιλεγμένα βιβλία θα παρουσιαστούν στο Μουσείο Μπενάκη / Πειραιώς 138 από 10 Ιουνίου έως και 24 Ιουλίου 2022.

Δεν υπάρχει κόστος για την υποβολή προτάσεων.

ΤΡΟΠΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν online τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής και να αποστείλουν ταχυδρομικά τα προτεινόμενα βιβλία στην παρακάτω διεύθυνση:
Eλληνικό Κέντρο Φωτογραφίας
Στρατηγού Κοντούλη 3
117 42 Aθήνα

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προτείνουν περισσότερους του ενός τίτλου με διαφορετική φόρμα δήλωσης συμμετοχής για κάθε πρόταση.

Σε περίπτωση πολλαπλών προτάσεων κάθε βιβλίο θα πρέπει να συνοδεύεται από διαφορετική φόρμα δήλωσης συμμετοχής.

Το σύνολο των βιβλίων θα καταλογογραφηθεί και θα ενταχθεί στο αρχείο του Ελληνικού Κέντρου Φωτογραφίας. Εφόσον κάποιος επιθυμεί την επιστροφή του βιβλίου μετά το πέρας της έκθεσης θα πρέπει να συμπεριλάβει μέσα στο φάκελο υποβολής ένα φάκελο με προπληρωμένο τέλος αποστολής (prepaid).

Επικοινωνία
Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση σχετικά με την πρόσκληση συμμετοχής, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Eλληνικό Κέντρο Φωτογραφίας στο τηλέφωνο 210 9211 750 ή μέσω e-mail στο contact@hcp.gr.