Το «Waha واحة », που στα Αραβικά σημαίνει «όαση», είναι ένα ερευνητικό φωτογραφικό πρότζεκτ διάρκειας τεσσάρων ετών, που στόχο έχει την κατανόηση της πολύπλοκης σχέσης μεταξύ των ανθρώπων, του περιβάλλοντός τους και της ιστορίας των τόπων στους οποίους κατοικούν.

Στο σύνολό τους οι οάσεις κουβαλούν μια μυστηριώδη, σχεδόν μαγική, αύρα. Μεγαλώνοντας στο νότιο Μαρόκο, οι οάσεις πάντα αποτελούσαν ένα ανεξιχνίαστο, μεταβατικό έδαφος, το οποίο επιθυμούσα να εξερευνήσω και να απομυθοποιήσω. Πέρα από τους μύθους και τις οριενταλιστικές αναπαραστάσεις, οι οάσεις πράγματι ορίζουν συστήματα, πολιτισμούς, την τοπική σοφία και καινοτομία. Διατηρούν μια λεπτή ισορροπία ανάμεσα στο νερό, τη χλωρίδα, το έδαφος και το κλίμα, ακόμα και σε εχθρικά περιβάλλοντα. Οι οάσεις αντανακλούν αυτό που συμβαίνει σε μεγαλύτερη κλίμακα, υπενθυμίζοντάς μας ότι εμείς οι άνθρωποι μπορούμε να χτίσουμε και να φροντίσουμε ολόκληρα οικοσυστήματα, αλλά και ταυτόχρονα να τα καταστρέψουμε στη στιγμή.

Μέσω της εξερεύνησης και της πειραματικής χρήσης νέων διαδικασιών και οπτικών αφηγήσεων, η φωτογραφική ενότητα επεκτείνει μεταφορικά τη διάβρωση μέσα στην όαση. Χρησιμοποιεί εξωτερικά και οργανικά στοιχεία, άρρηκτα συνδεδεμένα με τις τοποθεσίες που φωτογραφήθηκαν, τόσο ρεαλιστικά όσο και εννοιολογικά, για να περιηγηθεί στην πραγματικότητα της σημερινής αλλά και της επικείμενης φθοράς.