Το «Dichotomy» αποτελεί ένα project σε μόνιμη εξέλιξη και σηματοδοτεί τη διαίρεση της εικόνας. Καταδεικνύει την αποσπασματική φύση της φωτογραφικής θέασης και τις καταστάσεις εξάρτησης, αναίρεσης και συμπλήρωσης που μπορεί να κρύβει η οπτική ενόραση.

Η καλλιτέχνις καταγράφει ασταμάτητα το αστικό περιβάλλον γύρω της. Ορίζει το έργο της ως «μια υποκειμενική ματιά της καθημερινότητας, των τόπων και των αντικειμένων που έχουν αποτυπωμένη τη δική τους ιστορία. Μια ιστορία για την Αθήνα αλλά και μια ιστορία για κάθε πόλη που είναι χτισμένη από την κοινωνία και έχει αφεθεί στη μοίρα της». Ο θεατής μπορεί να παρατηρήσει με έκπληξη ότι κάθε εικόνα είναι σε πλήρη εξάρτηση με την άλλη αλλά και ταυτόχρονα και πλήρως ανεξάρτητη. Πρόκειται για μια σειρά από σχέσεις προς διερεύνηση μέσα από την αναλογική φωτογραφία, η οποία της δίνει τη δυνατότητα του «απρόοπτου».

Επιλέγοντας την αποστασιοποιημένη εστίαση, πολλαπλές νέες «νεκρές φύσεις» πρωταγωνιστούν σε ένα διττό παιχνίδι, αναδίδοντας ερωτήματα ως προς την έννοια της διχοτόμησης στη σύγχρονη σκέψη.