Ας ταξιδέψουμε σε έναν άλλο πλανήτη, τον Tiàwùk. Έναν πλανήτη μικρό σε σύγκριση με τη Γη, που παρά τις ακραίες κλιματικές του συνθήκες, κρίνεται κατάλληλος για την κατοίκησή του από τον άνθρωπο. Και ενώ σε αυτόν βρίσκονται τέσσερα εκατομμύρια άνθρωποι, μόνο το έξι τοις εκατό της γης του είναι καλλιεργήσιμη. Από τους κατοίκους του, το ένα εκατομμύριο ήταν ανέκαθεν πολίτες του. Οι υπόλοιποι είναι απόδημοι από γειτονικούς πλανήτες.

Ο Tiàwùk μόλις πρόσφατα έγινε ανθρώπινη αποικία, αλλά σύντομα ανακαλύφθηκε πως κρύβει μια μυστική πηγή ενέργειας. Εγκλωβισμένος ανάμεσα σε υπερβολές και αντιφάσεις, ο λαός του απολαμβάνει τον τεράστιο οικονομικό του πλούτο, αναπτύσσοντας μια πραγματικότητα στην οποία ο δυστοπικός υλισμός συνυπάρχει με την ισλαμική παράδοση. Αυτές οι αντιθετικές δυνάμεις προκαλούν σύγκρουση, με αποτέλεσμα έναν ακραίο καταναλωτισμό, που διαμορφώνει την έννοια της «οικονομικής φαντασίας», αποκαλύπτοντας μια παραμορφωμένη αντίληψη της ζωής και της πραγματικότητας.

Το έργο αυτό αποτελεί μια οπτική εξερεύνηση της σχέσης μεταξύ της ψυχής και του περιβάλλοντος, χρησιμοποιώντας μια εικονολογία που τονίζει το πώς η πολιτισμική πλαισίωση επηρεάζει την αντίληψη, τη σύνδεση και την κατασκευή του εξωτερικού κόσμου.