Είμαστε φαντάσματα και προσπαθούμε να γίνουμε ορατοί.
Μας αρέσουν οι τελετές. Πιστεύουμε στις σκιές και στους ψιθύρους. Ονειρευόμαστε κάτω από νεκρά δέντρα. Το πρόσωπο μας σε μυστήρια ρεύματα. Με σκοτεινά μάτια. Δουλεύουμε για τη νύχτα.
Δεν υπάρχει τίποτε στις τσέπες μας. Μόνο τα χέρια μας. Τα μπράτσα μας είναι σκυλιά. Τα κρανία μας είναι γαβάθες. Γιατρευόμαστε με μικρές πληγές. Με θραύσματα. Τρεφόμαστε από αυτόματο μηχάνημα. Η τέχνη μας είναι μηχανοκίνητη και καταβροχθίζει κηροζήνη. Μπορούμε να πάμε παντού. Έχουμε δέκα ζωές.

Είμαστε υπερηχητικές μηχανές. Αλεξίπτωτα. Εκμαγεία που θα σας αλλάξουν τη ζωή. Είμαστε ένα αρχιπέλαγος. Μια παρέλαση από αρρώστιες. Η κίνηση μας είναι αέναη. Πηγή μας είναι τα σκουπίδια. Τα στόματά μας είναι συρτάρια που τρίζουν. Κλαίμε και από τα μάτια μας, τρέχουν σταλακτίτες. Προκαλούμε ατυχήματα. Είμαστε γεωργοί. Κάτω από τα κλειστά μας βλέφαρα βρίσκεται μια μυρμηγκοφωλιά που την οργώνουμε με μια τσουγκράνα. Και σε ό,τι ρίξουμε το βλέμμα μας, μας γραπώνει.

Αφήστε μας να μπούμε στα σπίτια σας. Θέλουμε να σας αγκαλιάσουμε σφιχτά πάνω στα κλειστά μας παραθυρόφυλλα. Πάνω στις πόρτες και τα δοκάρια μας. Να σας φέρουμε με χάδια στη ζωή. Να σας κάνουμε μια ένεση τέχνης. Να σταλάξουμε μέσα σας μια λεπτή και εύθραυστη ψιχάλα. Αν τα όνειρα μας κυλήσουν στην ομπρέλα σας, τότε ο καιρό είναι καλός.
Alas service match fooder transcontinental prestidigitation. Αυτές είναι ο λέξεις που συμφωνούν μαζί μας.
Αν τίποτε δεν σας ικανοποιεί, εμείς είμαστε η όρεξη που χρειάζεστε. Τελικά θα σας τινάξουμε τα μυαλά, γι’ αυτό ορμήξτε.