Το «Neuromantic» είναι μια προσωπική έρευνα που αποτελείται από στοιχεία προερχόμενα από τις νευροεπιστήμες, την ψυχανάλυση και τα μεικτά εικαστικά μέσα, καθώς και από ανώνυμα διαδικτυακά δεδομένα που λειτούργησαν ως αρωγοί, για να εντοπίσω την πηγή της διαπροσωπικής εξάρτησης στα πλαίσια των ερωτικών σχέσεων.

Για τα τραύματα των διαδοχικών γενεών και την επιγενετική έμαθα από το έργο των νευροεπιστημόνων Bianca Jones Marlin και Thiago Arzua. Μέσω αυτών συνειδητοποίησα ότι οι επαναλαμβανόμενες ερωτικές εμμονές μου ήταν ένας τρόπος, για να αποκοπώ στιγμιαία από την πραγματικότητα και να διαχειριστώ την αγωνία και το άγχος που υπήρχε στην οικογένειά μου εδώ και γενιές. Συνεργάστηκα λοιπόν με queer ζευγάρια που βρίσκονταν σε μακροχρόνιες υγιείς σχέσεις και συνέλλαξα προσωπικές ανώνυμες αφηγήσεις από άτομα που ζούσαν στη Νέα Υόρκη. Ο πειραματισμός με το φως, το χρώμα και τα μεικτά μέσα εξελίχθηκε στη μεθοδολογία που θα μου επέτρεπε να αποκαλύψω το ασυνείδητό μου και να επανασυνδεθώ τόσο με τους άλλους, όσο και με τον αληθινό μου εαυτό.

Το «Neuromantic» είναι ένας χώρος για αυτοέρευνα που στοχεύει να εξερευνήσει την απομόνωση στην πατριαρχική και υπερκαταναλωτική σύγχρονη κοινωνία. Αποτελεί μια πρόσκληση να αφήσουμε πίσω την ντροπή και τον πόνο μέσα μας με σκοπό να έρθουμε πιο κοντά στην αυτογνωσία, να εμπιστευτούμε την επικοινωνία με τους άλλους και να αγγίξουμε την κατανόηση στις στενές διαπροσωπικές μας σχέσεις, για να είμαστε καλύτερα μέσα μας.